Рус

Страница: 20 Закон о тахографах при внутренних перевозках

Количество постов — 400
На конец то Законная справедливость восторжествовала. Я три года на форуме обьяснял тоже самое.                                Закон"Про автомобільний транспорт"   Стаття 20. Вимоги до транспортних засобів і частин до них  На території України повинні виконуватися вимоги встановлення та використання на транспортних засобах, які призначаються для міжнародних перевезень, контрольних приладів (тахографів) реєстрації режимів праці та відпочинку водіїв, передбачені законодавством країн, на території яких виконуються перевезення.    :rtfm:
1
0
Поделиться
а если таха стоит?
0
0
Поделиться
а если таха стоит?
;Ну и пусть стоит. Вас ЗАКОН не обязывает тарировать и использовать тахограф на внутренних перевозках в Украине. Ви самі надаєте докази правопорушення, у Вас ніхто не може вимагати персональні данні, втому числі і тахокарту , бо там вказані Ваші персональні данні . Тільки за рішенням слідчого судді та рішення суду.  Нет ни одной нормы закона, обязывающей водителя, останавливатся по требованию  инспектора укртрансбезпеки, а также в ст.35 Закона про полицию нет такой причини для остановки  автомобиля.       Вас не могут   проверять    без документов предусмотренных;              Законом "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"     Стаття 7. Розпорядчі документи органів державного нагляду (контролю)               1. Для здійснення планового або позапланового заходу орган державного нагляду (контролю) видає наказ (рішення, розпорядження), який має містити найменування суб'єкта господарювання, щодо якого буде здійснюватися захід, та предмет перевірки.2. На підставі наказу (рішення, розпорядження) оформляється посвідчення (направлення) на проведення заходу державного нагляду (контролю), яке підписується керівником органу державного нагляду (контролю) (головою державного колегіального органу) або його заступником (членом державного колегіального органу) із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові і засвідчується печатко3. У посвідченні (направленні) на проведення заходу зазначаються:найменування органу державного нагляду (контролю), що здійснює захід;найменування суб'єкта господарювання та/або його відокремленого підрозділу або прізвище, ім'я та по батькові фізичної особи - підприємця, щодо діяльності яких здійснюється захід;місцезнаходження суб'єкта господарювання та/або його відокремленого підрозділу, щодо діяльності яких здійснюється захід;номер і дата наказу (рішення, розпорядження), на виконання якого здійснюється захід;перелік посадових осіб, які беруть участь у здійсненні заходу, із зазначенням їх посади, прізвища, ім'я та по батькові;дата початку та дата закінчення заходу;тип заходу (плановий або позаплановий);форма заходу (перевірка, ревізія, обстеження, огляд, інспектування тощо);підстави для здійснення заходу;предмет здійснення заходу;інформація про здійснення попереднього заходу (тип заходу і строк його здійснення)....... 
0
0
Поделиться
Читайте ПДД " в пунктах весового контроля" имеют право останавливать сотрудники Укртрансбезпеки
0
0
Поделиться
Читайте ПДД " в пунктах весового контроля" имеют право останавливать сотрудники Укртрансбезпек
  ПДД   это подзаконный акт .    2.4-1. У місці здійснення габаритно-вагового контролю на вимогу працівника пункту габаритно-вагового контролю або поліцейського водій вантажного автомобіля (в тому числі механічного транспортного засобу) повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, аб) надати транспортний засіб та причіп (за наявності) для вагового та/або габаритного контролю відповідно до встановленої процедури.                         А процедура встановлена Законом             "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері г осподарської діяльності "     Стаття 7. Розпорядчі документи органів державного нагляду (контролю)                                     Конституція України      Стаття 19. Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.
Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб   що передбачені Конституцією та законами України                                                                                                                                                                      Кто не понял еще  раз ;;   Усі державні   органи діють  на підставі та у спосіб що передбачено Конституцією та законами України . Дія  ( укр. мова)  це дієслово та відповідає  на запитання шо робити?, а саме   ЗУПИНЯТИ, ВИМАГАТИ(доки), ПЕРЕВІРЯТИ, ЗВАЖУВАТИ лише на підставі  ЗАКОНУ та КОНСТИТУЦІЇ.    Нормативно правовые акти не  катят.            
0
0
Поделиться
Читайте ПДД " в пунктах весового контроля" имеют право останавливать сотрудники Укртрансбезпеки
Вот как раз в границах  пункта весового контроля  и имеют право но не  во время движения, потому что   пункты весового контроля  (согласно процедуры)  не на дороге а в специальных местах . А направить на ГВК нет таких полномочий.   Законом предусмотрено так;         ( На  підставі задокументованих  доказів правопорушення   КУпАП ст. 251 Докази )                                                                                                                                                                                
          Вимоги до стаціонарних пунктів габаритно-вагового контролю та пересувного пункту ГВК               Пересувний пункт габаритно-вагового контролю влаштовується на автомобільних дорогах загального користування  у спеціально обладнаних для проведення габаритно-вагового контролю місцях або на майданчиках для відпочинку, стоянках та майданчиках для короткочасної зупинки автомобілів, обладнаних перехідно-швидкісними смугами.                                                                                                                    Вагове обладнання повинно забезпечувати поосьове зважування у русі і визначати повну масу вантажного транспортного засобу з похибкою не більше ніж 2 % та дискретністю вимірювання в межах технічних характеристик вагового обладнання, визначених виробником виробником.            А теперь о границах ГВК 3. Пересувний пункт габаритно-вагового контролю повинен мати:1) позначення відповідними тимчасовими дорожніми знаками;    ( жовтого кольору )2) рівну поверхню із поздовжнім та поперечним ухилом ≤ 3 проміле;3) тверде покриття (асфальтобетонне або цементобетонне) без деформацій дорожнього одягу;4) ширину не менше ніж 7,0 м.4. Роботу пересувного пункту забезпечує персонал з трьох працівників (начальник пункту, оператор та водій).
0
0
Поделиться
Вы хоть раз проходили весовой контроль?
0
0
Поделиться
 Я не останавливался в зоне весового контроля, потому что законно установленных и с доками предусмотренными Законом ГВС в Украине не существует.      Я одругом начал  : о   тахографах.                          Не спрыгивайте с темы.
На конец то Законная справедливость восторжествовала.                           Закон"Про автомобільний транспорт"        Ст.       20. Вимоги до транспортних засобів і частин до них На території України повинні виконуватися вимоги встановлення та використання на транспортних засобах, які призначаються для міжнародних перевезень, контрольних приладів (тахографів) реєстрації режимів праці та відпочинку водіїв, передбачені законодавством країн, на території яких виконуються перевезення.
0
0
Поделиться
 Я не останавливался в зоне весового контроля, потому что законно установленных и с доками предусмотренными Законом ГВС в Украине не существует.      Я одругом начал  : о   тахографах.                          Не спрыгивайте с темы.
На конец то Законная справедливость восторжествовала.                           Закон"Про автомобільний транспорт"        Ст.       20. Вимоги до транспортних засобів і частин до них На території України повинні виконуватися вимоги встановлення та використання на транспортних засобах, які призначаються для міжнародних перевезень, контрольних приладів (тахографів) реєстрації режимів праці та відпочинку водіїв, передбачені законодавством країн, на території яких виконуються перевезення.
Яке у Вас авто - 2 тонник? якщо так то Ви пишете взагалі не про те, почитайте закон - де потрібні тахографи при якій вантажопідйомністю.
0
0
Поделиться
Я уже писал в Фейсбуке, напишу и тут.
Судья,, выносивший приговор - некомпетентен. Как можно было вынести решение, которое противоречит 9 статьи Конституции Украины? Да никак, если Укртрансбезпека не последние лохи, то оспорят "на ура".
Уже писали выше про конвенцию 1979 года, в которой четко написано, что права на контроль устанавливает каждая страна. И в Украине такое право дали Укртрансбезпеке.
Вот если бы такой конвенции не было, то господин Саленко был бы прав на 146%. А так оперирует только "случайным решением суда".

P.S. Уже написаны письма от региональных управлений в Министерство о том, чтобы обозначить в явном виде что есть "наличие тахографа" либо убрать этот странный пункт вообще.
С уважением,
Сергей
--------------------
Мы просто обязаны оберегать и защищать самое ценное, что подарил нам Всевышний
Блог о тахографах для людей! :)
2
1
Поделиться
Я тоже один раз не остановился,пришло письмо счастья 1700грн. 
В местах ГВК есть камеры,есть время и деньги иди спорь,нет плати штраф.
0
0
Поделиться
Согласно ПДД сотрудник Укртрансбезпеки имеет право останавливать только в местах ГВК обозначенном знаками ГВК.
0
0
Поделиться
Все понимаю , кроме одного. Проверка тахи - 500-600 грн, или завести книжку, макс. 100грн. Неужели это не стоит времени водителя или судебного разбирательства. Заодно, если шайба стоит можно контролировать (для фирмы) водителя. Это я про внутренние перевозки. Заграница по Украине - если шайба - письмо (кто умный сам поймет, а маразма в этой теме хватает), чип - проблемней, хлопотней но можно, все международники знают. А рассказы что нет мест для отдыха и т.п. это для ............ которые кричат что Ужгород - Днепр "я захерачил за 18 часов№
1
0
Поделиться
КТО ЗНАЕТ КАК ЕЗДИТЬ ПО УКРАИНЕ С СОБЛЮДЕНИЕМ РЕЖИМА ТРУДА И ОТДЫХА СОГЛАСНО ПРИКАЗУ 340 ИЛИ 290 МИНИСТЕРСТВА ИНФРАСТУКТУРЫ
0
0
Поделиться
Чип или карту ставьте ! Я два раза по 1 700 грн заплатил
0
0
Поделиться
А обжаловать не пытались отсутствие инфрастуктуры стоянок охраняемых паркингов дорог полное непонимание на предприятих и базах где грузится авто что такое режим в украине
0
0
Поделиться
Я обжаловал тахограф и суд принял решение в нашу пользу. http://reyestr.court.gov.ua/Review/89780405
6
0
Поделиться
Вопрос, вот ехал остановила укртрансбеспека спросили документы все есть но у меня не стояла карта в Тахо, и был написан протокол.
Чип сам (Карта) у меня есть просто забыл поставить.
Какой за это штраф???Подскажите...
А то мне некоторые говорят что 17 000 грн.
0
0
Поделиться
Вопрос, вот ехал остановила укртрансбеспека спросили документы все есть но у меня не стояла карта в Тахо, и был написан протокол.
Чип сам (Карта) у меня есть просто забыл поставить.
Какой за это штраф???Подскажите...
А то мне некоторые говорят что 17 000 грн.
0
0
Поделиться
Так, дійсно 17000 тис.грн. кщо у вас відсутня карта за добу. Якщо вона є в наявності і вставлена, але можливо є поорушення штраф складає 340,00 грн.
0
0
Поделиться

Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения

20/20

Кто читает тему:

Пользователей 0 / Гостей 0
Новые темы