Рус
Страница: 20 Закон о тахографах при внутренних перевозках
Количество постов — 400
На конец то Законная справедливость восторжествовала. Я три года на форуме обьяснял тоже самое. Закон"Про автомобільний транспорт" Стаття 20. Вимоги до транспортних засобів і частин до них На території України повинні виконуватися вимоги встановлення та використання на транспортних засобах, які призначаються для міжнародних перевезень, контрольних приладів (тахографів) реєстрації режимів праці та відпочинку водіїв, передбачені законодавством країн, на території яких виконуються перевезення. 

а если таха стоит?
а если таха стоит?
Читайте ПДД " в пунктах весового контроля" имеют право останавливать сотрудники Укртрансбезпеки
Читайте ПДД " в пунктах весового контроля" имеют право останавливать сотрудники Укртрансбезпек
Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб що передбачені Конституцією та законами України Кто не понял еще раз ;; Усі державні органи діють на підставі та у спосіб що передбачено Конституцією та законами України . Дія ( укр. мова) це дієслово та відповідає на запитання шо робити?, а саме ЗУПИНЯТИ, ВИМАГАТИ(доки), ПЕРЕВІРЯТИ, ЗВАЖУВАТИ лише на підставі ЗАКОНУ та КОНСТИТУЦІЇ. Нормативно правовые акти не катят.
Читайте ПДД " в пунктах весового контроля" имеют право останавливать сотрудники Укртрансбезпеки
Вимоги до стаціонарних пунктів габаритно-вагового контролю та пересувного пункту ГВК Пересувний пункт габаритно-вагового контролю влаштовується на автомобільних дорогах загального користування у спеціально обладнаних для проведення габаритно-вагового контролю місцях або на майданчиках для відпочинку, стоянках та майданчиках для короткочасної зупинки автомобілів, обладнаних перехідно-швидкісними смугами. Вагове обладнання повинно забезпечувати поосьове зважування у русі і визначати повну масу вантажного транспортного засобу з похибкою не більше ніж 2 % та дискретністю вимірювання в межах технічних характеристик вагового обладнання, визначених виробником виробником. А теперь о границах ГВК 3. Пересувний пункт габаритно-вагового контролю повинен мати:1) позначення відповідними тимчасовими дорожніми знаками; ( жовтого кольору )2) рівну поверхню із поздовжнім та поперечним ухилом ≤ 3 проміле;3) тверде покриття (асфальтобетонне або цементобетонне) без деформацій дорожнього одягу;4) ширину не менше ніж 7,0 м.4. Роботу пересувного пункту забезпечує персонал з трьох працівників (начальник пункту, оператор та водій).
Вы хоть раз проходили весовой контроль?
Я не останавливался в зоне весового контроля, потому что законно установленных и с доками предусмотренными Законом ГВС в Украине не существует. Я одругом начал : о тахографах. Не спрыгивайте с темы.
На конец то Законная справедливость восторжествовала. Закон"Про автомобільний транспорт" Ст. 20. Вимоги до транспортних засобів і частин до них На території України повинні виконуватися вимоги встановлення та використання на транспортних засобах, які призначаються для міжнародних перевезень, контрольних приладів (тахографів) реєстрації режимів праці та відпочинку водіїв, передбачені законодавством країн, на території яких виконуються перевезення.
На конец то Законная справедливость восторжествовала. Закон"Про автомобільний транспорт" Ст. 20. Вимоги до транспортних засобів і частин до них На території України повинні виконуватися вимоги встановлення та використання на транспортних засобах, які призначаються для міжнародних перевезень, контрольних приладів (тахографів) реєстрації режимів праці та відпочинку водіїв, передбачені законодавством країн, на території яких виконуються перевезення.
Я не останавливался в зоне весового контроля, потому что законно установленных и с доками предусмотренными Законом ГВС в Украине не существует. Я одругом начал : о тахографах. Не спрыгивайте с темы.
Я уже писал в Фейсбуке, напишу и тут.
Судья,, выносивший приговор - некомпетентен. Как можно было вынести решение, которое противоречит 9 статьи Конституции Украины? Да никак, если Укртрансбезпека не последние лохи, то оспорят "на ура".
Уже писали выше про конвенцию 1979 года, в которой четко написано, что права на контроль устанавливает каждая страна. И в Украине такое право дали Укртрансбезпеке.
Вот если бы такой конвенции не было, то господин Саленко был бы прав на 146%. А так оперирует только "случайным решением суда".
P.S. Уже написаны письма от региональных управлений в Министерство о том, чтобы обозначить в явном виде что есть "наличие тахографа" либо убрать этот странный пункт вообще.
Судья,, выносивший приговор - некомпетентен. Как можно было вынести решение, которое противоречит 9 статьи Конституции Украины? Да никак, если Укртрансбезпека не последние лохи, то оспорят "на ура".
Уже писали выше про конвенцию 1979 года, в которой четко написано, что права на контроль устанавливает каждая страна. И в Украине такое право дали Укртрансбезпеке.
Вот если бы такой конвенции не было, то господин Саленко был бы прав на 146%. А так оперирует только "случайным решением суда".
P.S. Уже написаны письма от региональных управлений в Министерство о том, чтобы обозначить в явном виде что есть "наличие тахографа" либо убрать этот странный пункт вообще.
С уважением,
Сергей
--------------------
Мы просто обязаны оберегать и защищать самое ценное, что подарил нам Всевышний
Блог о тахографах для людей!
Сергей
--------------------
Мы просто обязаны оберегать и защищать самое ценное, что подарил нам Всевышний
Блог о тахографах для людей!

В местах ГВК есть камеры,есть время и деньги иди спорь,нет плати штраф.
Согласно ПДД сотрудник Укртрансбезпеки имеет право останавливать только в местах ГВК обозначенном знаками ГВК.
Все понимаю , кроме одного. Проверка тахи - 500-600 грн, или завести книжку, макс. 100грн. Неужели это не стоит времени водителя или судебного разбирательства. Заодно, если шайба стоит можно контролировать (для фирмы) водителя. Это я про внутренние перевозки. Заграница по Украине - если шайба - письмо (кто умный сам поймет, а маразма в этой теме хватает), чип - проблемней, хлопотней но можно, все международники знают. А рассказы что нет мест для отдыха и т.п. это для ............ которые кричат что Ужгород - Днепр "я захерачил за 18 часов№
КТО ЗНАЕТ КАК ЕЗДИТЬ ПО УКРАИНЕ С СОБЛЮДЕНИЕМ РЕЖИМА ТРУДА И ОТДЫХА СОГЛАСНО ПРИКАЗУ 340 ИЛИ 290 МИНИСТЕРСТВА ИНФРАСТУКТУРЫ
Чип или карту ставьте ! Я два раза по 1 700 грн заплатил
А обжаловать не пытались отсутствие инфрастуктуры стоянок охраняемых паркингов дорог полное непонимание на предприятих и базах где грузится авто что такое режим в украине
Я обжаловал тахограф и суд принял решение в нашу пользу. http://reyestr.court.gov.ua/Review/89780405
Вопрос, вот ехал остановила укртрансбеспека спросили документы все есть но у меня не стояла карта в Тахо, и был написан протокол.
Чип сам (Карта) у меня есть просто забыл поставить.
Какой за это штраф???Подскажите...
А то мне некоторые говорят что 17 000 грн.
Вопрос, вот ехал остановила укртрансбеспека спросили документы все есть но у меня не стояла карта в Тахо, и был написан протокол.
Так, дійсно 17000 тис.грн. кщо у вас відсутня карта за добу. Якщо вона є в наявності і вставлена, але можливо є поорушення штраф складає 340,00 грн.
Авторизуйтесь для возможности отправлять сообщения
Новые темы